EnBW AG

EnBW werkt al sinds 2001 samen met ITVT GmbH in verschillende vakgebieden als partner. Wij kennen ITVT GmbH als een uiterst competente, flexibele en betrouwbare partner. Met name de uitgebreide expertise en servicegerichtheid van ITVT GmbH worden zeer gewaardeerd door ons bedrijf

Frank Schmidt,
Leiter Vertrieb Prozess- und Systemdienstleistungen (EVG IPD) EnBW AG

EWE Netz GmbH

Sinds de introductie van het Regulatory Management Platform 'ITVT REGIS', hebben we alle processen die met de regelgevende instanties worden afgehandeld, intern eenvoudig, snel en probleemloos kunnen coördineren en opslaan. We zijn vooral positief verrast door de servicegerichtheid van de medewerkers van ITVT.

Christian Goldbach,
Leiter Regulierungsmanagement EWE Netz GmbH

Stromnetz Berlin GmbH

"Stromnetz Berlin GmbH en Stromnetz Hamburg GmbH gebruiken de ITVTCRM for Utilities Suite sinds september 2009 succesvol voor het weergeven van de regelgevende gegevens- en communicatieprocessen."

Alexander Wernz
Regulierungsmanagement Stromnetz Berlin GmbH

TeleSon Vertriebs GmbH

Dankzij de professionele ondersteuning van de experts van ITVT kunnen we nu de prestaties van de documentenanalyse in ons bekroonde Teli-proces gestructureerd meten en objectieve herkenningspercentages behalen. Vanaf nu zijn we in staat om onze Teli verder te optimaliseren en voortdurend te verbeteren. Vooral onder de indruk waren we van de vakinhoudelijke en methodische expertise van het ITVT AI-team, de uiterst collegiale en vriendelijke samenwerking, evenals de efficiënte uitvoering van het project.

Dipl. Inform. Christian Mooser
Prokurist, Abteilungsleiter Technologie und Entwicklung TeleSon Vertriebs GmbH

LANXESS Deutschland GmbH

Na de succesvolle implementatie van een livechat op de website van een busines unit via Microsoft Dynamics CRM door ITVT GmbH, hebben we verschillende nieuwe inzichten kunnen verwerven in het gedrag en de interesse van bezoekers van de website. Zowel bestaande als potentiële nieuwe klanten worden actief aangemoedigd om contact op te nemen met de klantenservice via de website, waardoor we in staat zijn om een klantgerichtere aanpak te hanteren. De competentie en servicekwaliteit van de medewerkers van ITVT hebben ons hierbij volledig overtuigd.

Ifra Sall, Manager Digital
LANXESS Deutschland GmbH

TFL Ledertechnik GmbH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lo.

Name of Person
TFL GmbH

Ball Packaging Europe GmbH & Co. KG

Na de succesvolle migratie van een bestaande Legacy-oplossing naar Microsoft Dynamics CRM door ITVT GmbH, is het voor Ball Packaging Europe Holding GmbH & Co. KG aanzienlijk gemakkelijker geworden om alle verkoopgerelateerde processen nog transparanter te maken en zo klantgerichte bedrijfsgebieden sterker te verbinden. Met uniforme klantgegevens in gestandaardiseerde verkoop- en serviceprocessen en de resulterende transparantie draagt deze oplossing aanzienlijk bij aan klantenbinding. Ons bedrijf was positief verrast door de probleemloze implementatie en de servicegerichtheid van de medewerkers van ITVT.

Dirk Sachsinger,
Manager Corporate Applications Information Services Ball Packaging Europe GmbH & Co. KG

Robert Bosch GmbH

Het CRM-tool is de centrale bron voor onze klantgegevens in al onze ERP-systemen. Hierdoor krijgen we een uniform overzicht van alle projecten, debiteuren, activiteiten en offertes in ons wereldwijd opererende bedrijf. Met vriendelijke groet,

Dipl.-Ing. (FH) Olaf Wehrstedt,
Director Sales Coordination and Controlling (PA/SAC) Robert Bosch GmbH

Mall GmbH

Door de implementatie van de ITVTCRM-oplossing en de integratie met ons ERP-systeem, krijgen we voor het eerst een uniform overzicht van alle projecten, activiteiten en verkoopkanalen, en ontvangen we ook uitgebreide rapportage. De uitvoering verliep soepel en optimaal. Competente ondersteuning was te allen tijde beschikbaar.

Klaus Vollmer,
IT-Leiter Mall GmbH

thyssenkrupp Elevator

De op KI gebaseerde tekstanalyse en automatische documentevaluatie in het project tynkr konden we dankzij de deskundige ondersteuning van ITVT "op tijd" en "binnen het budget" uitvoeren. We waren vooral onder de indruk van de technische expertise, de flexibiliteit en de prettige samenwerking.

Max Schürmann, Global Service Management Field-Service
thyssenkrupp Elevator AG

thyssenkrupp Materials Services GmbH

In samenwerking met ITVT konden we onze Azure AI Cross Selling-oplossing 'SaRA' (Sales Representative Assistant) in korte tijd implementeren en in productie nemen. De resultaten hebben ons volledig overtuigd: Meer dan 40% van de omzetdoelstelling is al bereikt tijdens de introductiefase in slechts drie maanden."

Stefan Köhler, IT Program Manager CRM
thyssenkrupp Materials Services GmbH

Winkler+Dünnebier GmbH

Dankzij nauwe samenwerking met ITVT zijn we erin geslaagd om Microsoft Dynamics 365 (CRM) binnen slechts 5 maanden te implementeren en uit te rollen binnen de gehele W+D Group. Hierbij is met name de vakbekwaamheid en het begrip om complexe processen in CRM te implementeren, passende voorstellen uit te werken en deze snel uit te voeren, opmerkelijk

Uwe Peine, Prokurist
Head of Internal Sales und Order Management, Projektleiter CRM Winkler+Dünnebier GmbH

Wittenstein AG

Met de migratie naar Microsoft Dynamics CRM, inclusief gegevensmigratie door ITVT GmbH, hebben we een platform tot onze beschikking waarmee we snel, efficiënt en vooral gestructureerd onze CRM-informatie kunnen beheren. Vanaf het begin waren we overtuigd van de expertise en de servicegerichtheid van ITVT GmbH.

Erwin Schuster
Leiter Informationsmanagement Wittenstein AG