Previous slide
Next slide

Diensten

ITVT DataServices

Gerichte acquisitie dankzij zinvolle gegevens

Actuele gegevens en zinvolle kerncijfers van ondernemingen uit heel Duitsland (Andere landen in voorbeiding)
- dat is wat de ITVT DataService biedt.

Dankzij intelligente algoritmen en kunstmatige intelligentie worden verzamelde gegevens rechtstreeks gekoppeld aan uw eigen CRM, verrijkt en beschikbaar gemaakt voor query's.

ITVT Power BI/AI

Snellere en betere beslissingen die echt waarde toevoegen aan uw bedrijf!

Heeft u genoeg van het managen op basis van ‘Gevoel’ en wilt u managen middels een data gedreven aanpak om zo echt goed onderbouwde beslissingen te nemen?

BI en AI zijn verschillend, maar vullen elkaar aan. De 'intelligentie' in AI verwijst naar computerintelligentie, terwijl het in BI verwijst naar de intelligentere zakelijke besluitvorming die gegevensanalyse en visualisatie kunnen opleveren. BI kan bedrijven helpen om orde te scheppen in de enorme hoeveelheden data die ze verzamelen.

Elk bedrijf beschikt over enorme hoeveelheden gegevens. Kunstmatige intelligentie (AI), geïntegreerd als een BI-toepassing (Business Intelligence), helpt u verborgen inzichten uit uw gegevens te halen - met een snelheid en op een schaal die een mens niet kan evenaren

Data & Analytics: Uw data is het verborgen kapitaal van uw bedrijf!

Gebruik uw bedrijfsgegevens om uw bedrijfssucces te voeden en te stimuleren en krijg controle over uw gegevensassets met Power BI & AI. Zo verwerft u nieuwe inzichten voor betere, snellere en beter onderbouwde bedrijfsbeslissingen.

Met het Power BI & AI-portfolio begeleiden we onze klanten vanaf de eerste stappen in gegevensanalyse tot volledig geautomatiseerde AI-projecten. In workshops en met gerichte opleidingen analyseren wij samen met u de huidige situatie en identificeren wij het potentieel.

Samen ontwikkelen wij ideeën met een wow-effect en begeleiden u tijdens het realisatieproces en de gehele levenscyclus van uw analytische oplossing.

De kracht van Power BI Met Power BI Desktop maakt u gratis rijke interactieve rapporten. Maak verbinding met uw data en krijg toegang tot honderden ondersteunde databronnen, zowel on-premises als in de cloud, zoals Dynamics 365, Salesforce, Azure SQL DB, Excel en SharePoint. Met Power BI Desktop kun je grondige en bruikbare inzichten verkrijgen voor een breed scala aan scenario’s. Wilt u nog meer mogelijkheden om nog meer uit Power BI te halen, zoals Rapporten publiceren voor uitwisseling en samenwerking of geavanceerde AI en geautomatiseerde Machine Learning dan zijn Power BI Pro en Power BI Premium de volgende logische stappen.

Power BI en Excel Door gemakkelijk alle Excel-query’s, datamodellen en rapporten die je al gemaakt hebt in Excel over te brengen naar Power BI, kunt u zeer snel beginnen met het maken van prachtige, interactieve dashboards. Het grote voordeel hiervan is dat u niet een nieuwe applicatie of taal te hoeven leren. Het schedulen van het ophalen en vernieuwen van uw data is één muisklik van u verwijdert. Zonder extra handelingen ontvangt u direct de juiste data gepresenteerd op uw dashboard. U kunt kiezen voor handmatig of automatisch vernieuwen met elke gewenste frequentie. U kunt aan de slag gaan met selfservice-datavisualisatie of voeg advanced analytics toe aan uw modellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

PowerBI Dashboards en visualisaties Een Power BI Dashboard bestaat uit één overzichtelijke pagina, genaamd een ‘Canvas’. Het ‘Canvas’ is uitgerust met Visuals. Die ene pagina, het Canvas, op de juiste manier ingericht, met de juiste elementen verteld de eindgebruiker een verhaal. ITVT kan samen met u hier een kloppend verhaal van maken.

PowerBI voor uw organisatie: Heeft u genoeg van het sturen op ‘Gevoel’ en wilt u sturen op een data gedreven aanpak om zo echt goed onderbouwde beslissingen te nemen? Neem contact op met ITVT Netherlands voor een gedegen uitrol / implementatie van Power BI binnen uw organisatie. ITVT helpt u met facetten zoals rechten en toegang tot de juiste data, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzen met betrekking tot verzamelen van de data. Dus, welke data heb ik nodig, welke bronnen moet ik daarvoor aanspreken. Ook met het ontwerpen van op maat gesneden dashboards die de juiste inzichten verschaffen bieden wij u de juiste ondersteuning. Belangrijk hierbij is, welke dashboards heb ik nodig voor welke doelgroep binnen de organisatie. Onze aanpak is gedreven vanuit de informatievraag binnen uw organisatie. Laat ITVT u helpen de juiste beslissingen te maken op basis van de juiste data!

Intelligente Automatisering We onderscheiden drie componenten van intelligente automatisering. digital process automation (DPA), robotic process automation (RPA), en artificial intelligence (AI). Een korte uitleg van alle drie.

1. DPA (digital process automation) – hiermee kunnen workflows over diverse moderne clouddiensten heen worden geautomatiseerd die werknemers alledaagse taken uit handen nemen. De API gebaseerde aanpak laat je workflows automatiseren tussen applicaties en services, zoals het synchroniseren van bestanden, het ontvangen van de juiste meldingen, verzamelen van de juiste gegevens, en andere veel voorkomende taken.
2. RPA (robotic process automation) – Veel organisatie maken nog gebruik van gegevens die in on premise legacy systemen zijn opgeslagen. Deze gegevens zijn veel nodig en vaak essentieel voor bedrijfsprocessen. Vaak bieden deze applicaties geen mogelijkheid tot ondersteuning voor API gebaseerde automatisering. Door middel van het bouwen van robots kunnen gegevens uit die systemen worden onttrokken en worden doorgestuurd naar het juiste ontvangende systeem. Deze op de user interface gebaseerde aanpak laat menselijke handelingen opnemen en afspelen. Op deze manier veranderen manuele taken zoals het knippen en plakken van gegevens van systeem A naar systeem B in geautomatiseerde workflows.
3. AI (artificial intelligence) – Integreer op basis van een low code benadering AI – modellen in uw workflows. Maak gebruik van mogelijkheden zoals formulier verwerking, object detectie, voorspelling en tekstclassificatie. Met deze techniek kan ongestructureerde input toch worden geautomatiseerd. Het uitlezen van verschillende facturen met andere opmaak, deze gegevens ‘capturen’ en doorvoeren richting systemen is hier een simpel maar krachtig voorbeeld van.

Inteligentie Automatisering in uw organisatie: ITVT kijkt graag samen met u naar uw business. Bijvoorbeeld naar repetitieve processen die zich uitstekend lenen voor het laten uitvoeren door een robot. Welke systemen zijn nog in de lucht, niet gemakkelijk vervangbaar maar data wise wel essentieel voor uw bedrijfsvoering. We brengen uw processen in kaart en bepalen waar en hoe welke techniek ingezet kan worden. Maak het uw medewerkers gemakkelijker, zodat ze zich bezig kunnen houden met de klant i.p.v. met bv administratieve processen die nagenoeg altijd hetzelfde zijn. Dit komt de medewerkerstevredenheid ten goede en net zo belangrijk. Uw medewerker kan zich bezighouden met de core business, uw klanten!

Business Intelligence met Microsoft Power BI (Reports, Dashboards en KPI die echt werken!)
Geavanceerde analyse met Microsoft Azure
Gegevenswetenschap en AI
Voorspellende analyse: prognoses optimaliseren met machinaal leren
Explorative Analytics: Identificeer voorheen onbekende patronen in uw gegevens en ontdek onbenut potentieel voor verkoop, klanten of marketing
Cognitieve analyse: Deep learning-algoritmen vinden fouten in componenten, identificeren inkomende documenten en hun inhoud of geven prioriteit aan interacties met klanten.

ITVT Support

Duurzaam projectsucces en tevreden medewerkers

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen, zijn de juiste functies van onze ITVT Microsoft-producten van essentieel belang.

Ons supportteam helpt u graag met uitgebreide ondersteuningsdiensten en 24/7 beschikbaarheid. Zo profiteert u te allen tijde van een betrouwbaar systeem - ongeacht de omvang van uw bedrijf en systeem.

Een geslaagd project houdt niet op bij de uitvoering. Om onze klanten duurzaam projectsucces te bezorgen, staan wij ook na de volledige implementatie van Microsoft Dynamics365 aan uw zijde.

Onze ervaren support engineers helpen u met alle technische of applicatie gerelateerde vragen en problemen met betrekking tot Microsoft365. U beslist of u ons als permanente ondersteuningspartner aan uw zijde wilt of spontaan in noodgevallen.

Support is maatwerk
De tevredenheid van onze klanten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom bieden wij u standaard contracten en maatwerk. Als standaard biedt ITVT vier niveaus Service Level Agreements (SLA) namelijk Bronze, Silver, Gold en Platin. Indien nodig kunnen deze niveaus zelfs verder worden aangepast en omgezet in een maatwerk SLA die optimaal bij uw organisatie past. Meer als 80% van onze klanten, waaronder LANXESS, Mitsubishi, Thyssenkrupp, Dräger, E.ON, McKesson, hebben ook voor een SLA bij ITVT gekozen.

Met elke Service Level Agreement krijgt u:

• Ondersteuning volgens ITIL
• Afgesproken reactie- en oplossingstijden
• Ondersteuning tot 24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
• Toegang tot ons selfservice portaal
• Een telefoonnummer voor noodgevallen
• Uw persoonlijke supportmanager

In onze Service Level Agreements bieden wij U

  1. Oplossingen voor problemen en storingen: ITVT verhelpt problemen en storingen m.b.t. de werking van de software, indien nodig, ook door het beschikbaar stellen van workarounds zodat gebruikers in staat blijven, continue en met minimale of geen downtime, de software te blijven gebruiken;
  2. Adaptief onderhoud: ITVT blijft uw software door ontwikkelen met het oog op kwaliteit en de veranderende wereld om ons heen. Wij zorgen dat uw software voldoet aan gewijzigde eisen, wij elimineren bedreigingen en fouten, zodat uw gebruikers met de best mogelijke kwaliteit en efficiency kunnen werken. Kleinere functieverbetering worden meegenomen. We kunnen zelfs zover gaan dat wij ook uw documentatie bijhouden en al dit nodig mocht zijn in meerdere talen bijhouden.
  3. Gebruikersondersteuning: ITVT ondersteunt u en uw medewerkers en IT afdeling bij het dagelijkse gebruik en beheer van uw Microsoft softwareoplossing. Wij ondersteunen dus, indien nodig, het updateproces van bestaande omgevingen en is als adviseur beschikbaar voor allerhande thema’s.
  4. Andere diensten: Daarnaast biedt ITVT advies- en ondersteuningsdiensten voor Microsoft producten in de breedste zin van het woord (bijv. Licentie en licentiebeheer, Key user Support, training, kleine of grotere aanpassingen, migraties, interfaces, operationeel advies, etc.).
Versterk de acceptatie van uw M365/ Dynamics365 oplossing in het bedrijf door gebruik te maken van ITVT Support.
ITVT Support verbetert de groei en schaalbaarheid van de M365/Dynamics365 oplossing en haar processen.
Altijd op de hoogte via het ITVT Support Portal
Ontlast uw eigen IT door gebruik te maken van ITVT Support