Ontdek de Uitgebreide ITVT Industry Solution voor de Maakindustrie en Machinebouw

De ITVT Industry Solution, gebaseerd op Microsoft Dynamics, is dé perfecte CRM-oplossing voor de maakindustrie en machinebouw. Met een uitgebreid scala aan functionaliteiten stroomlijnt dit pakket uw bedrijfsprocessen en helpt het uw organisatie te groeien.

 

SALES

sales@itvtgroup.nl
+31 (0) 20 210 11 95

Voordelen van de ITVT Industrie oplossing:

Belangrijkste functionaliteiten:

Specifieke Modules:

Gebasseerd op Microsoft Dynamics 365:

Flexibiliteit en Modulariteit : Microsoft Dynamics 365 biedt een flexibel en modulair systeem, waardoor u de mogelijkheid heeft om alleen die functies te implementeren die relevant zijn voor uw specifieke behoeften in de maakindustrie en machinebouw. Hierdoor kunt u de oplossing precies afstemmen op uw unieke bedrijfsprocessen.

Geïntegreerde Cloud : -Technologie: Met Microsoft Dynamics 365 heeft u toegang tot de nieuwste cloud-technologieën, wat zorgt voor schaalbaarheid, flexibiliteit en eenvoudige toegang tot gegevens en applicaties. Het biedt ook mogelijkheden voor mobiele toegang, zodat uw medewerkers ook onderweg productief kunnen zijn.

Geavanceerde Business Intelligence (BI) : Met Microsoft Dynamics 365 heeft u toegang tot geavanceerde business intelligence-functies, zoals ingebouwde rapportage en analyse tools, AI-gestuurde inzichten en voorspellende analyses. Hierdoor kunt u datagestuurde beslissingen nemen en kansen voor optimalisatie en groei identificeren.

Naadloze Integratie met andere Microsoft Producten :  Als onderdeel van het Microsoft-ecosysteem integreert Dynamics 365 naadloos met andere Microsoft-producten zoals Office 365, SharePoint en Teams. Dit zorgt voor een gestroomlijnde samenwerking, efficiëntie en productiviteit in uw organisatie.

Verbeterde Klantbetrokkenheid :  Door gebruik te maken van de krachtige verkoop-, marketing- en servicefunctionaliteiten van Microsoft Dynamics 365, kunt u uw klantbetrokkenheid en klanttevredenheid aanzienlijk verbeteren. Het biedt u de tools om gepersonaliseerde ervaringen te leveren en uw klanten beter te begrijpen.

Schaalbaarheid en Toekomstbestendigheid :  Microsoft Dynamics 365 is schaalbaar en toekomstbestendig, wat betekent dat het meegroeit met uw bedrijf en kan voldoen aan de veranderende behoeften van uw industrie. Hierdoor kunt u investeren in een oplossing die op de lange termijn waarde blijft leveren.

Maak Direct gebruik van de Microsoft innovations voor 2023/2024 :

    • Bingchat Enterprise: Biedt geavanceerde chatmogelijkheden voor interne communicatie en samenwerking.
    • Copilot: Assisteert en verrijkt uw werk door middel van AI-gedreven suggesties en automatisering.
    • Power Automate, Process Mining: Vereenvoudigt en automatiseert repetitieve taken en processen.
    • Azure Open AI Service: Biedt toegang tot krachtige AI-mogelijkheden voor geavanceerde analyses en inzichten.

Neem contact op en ontdek de Uitgebreide ITVT Industry Solution en profiteer van de ITVT specifieke modules en functionaliteiten om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen in de maakindustrie en machinebouw!