Microsoft Licenties 

Ontdek de voordelen van samenwerken met ITVT – jouw betrouwbare partner met inhoudelijke kennis, selfservice portaal en ondersteuning voor Microsoft Volume Licensing! Welkom bij ITVT Group, jouw professionele Microsoft-partner met een diepgaande expertise in licenties! In een zakelijke omgeving is het van cruciaal belang om de juiste Microsoft-licenties te kiezen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw organisatie.

De juiste Licenties kiezen kan complex zijn 

Het combineren van verschillende Microsoft-licenties en het kiezen van de juiste opties kan inderdaad complex zijn, en dit heeft verschillende redenen: 

Microsoft biedt een breed scala aan licentiecategorieën, abonnementen en edities, wat kan leiden tot verwarring bij het kiezen van de juiste combinatie. Het is gemakkelijk om te verdwalen in de vele beschikbare mogelijkheden en om te veel of onnodige licenties aan te schaffen.

Microsoft brengt regelmatig updates en wijzigingen aan in hun producten en licentievoorwaarden. Dit kan het moeilijk maken om bij te blijven en de meest actuele en geschikte opties te kiezen.

Elk bedrijf heeft unieke behoeften en vereisten voor hun IT-infrastructuur. Het is essentieel om de licenties af te stemmen op de specifieke behoeften van de organisatie, wat het proces verder kan compliceren.

Het combineren van verschillende licenties, zoals Dynamics 365 en Power BI, kan voordelig zijn, maar vereist een grondig begrip van de interacties en voorwaarden tussen de verschillende producten. Als dit niet goed wordt beheerd, kan het leiden tot dubbele aanschaf van functionaliteiten of onnodige kosten.

Fouten bij het kiezen van licenties kunnen leiden tot niet-conformiteit met de licentievoorwaarden van Microsoft, waardoor bedrijven het risico lopen op dure audits en boetes. 

Bedrijven kunnen in de loop van de tijd veranderende behoeften hebben, waardoor de initiële licentiekeuze mogelijk niet meer optimaal is. Het is belangrijk om flexibele licentiestructuren te hebben om aanpassingen te kunnen doen wanneer dat nodig is.

Waarde toevoegen met licenties

Bij ITVT geloven we sterk in het bieden van waarde aan onze gewaardeerde klanten. Ons deskundige team staat klaar om jouw behoeften
te begrijpen en jou te adviseren over de juiste licentiestrategie die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen.
Daarom bieden we de volgende voordelen om jouw ervaring moeiteloos en voordelig te maken:

Inhoudelijke Kennis

Ons team van experts beschikt over diepgaande kennis van Microsoft-producten. We begrijpen dat het vinden van de juiste licentiecombinatie essentieel is, vooral voor Dynamics 365 en Power BI, en dat dit cruciaal is voor een succesvolle implementatie binnen jouw organisatie

Flexibiliteit

We bieden een scala aan licentieopties en aanpassingen, zodat je de vrijheid hebt om de licenties te kiezen die het beste passen bij jouw specifieke vereisten.

Selfservice Portaal

Met ons gebruiksvriendelijke selfservice portaal voor Microsoft Volume Licensing heb je directe toegang tot het beheer van jouw licenties, inclusief Dynamics 365 en Power BI. Hiermee behoud je volledige controle over jouw licentiebehoeften en kun je op elk gewenst moment licenties aanschaffen, vernieuwen of aanpassen.

Proactief Advies

Onze experts denken met je mee en bieden proactief advies om de beste licentiestrategie voor jouw organisatie te bepalen, inclusief de juiste combinatie van Dynamics 365 en Power BI voor jouw medewerkers. Je kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring om de juiste beslissingen te nemen.

Ondersteuning

Bij ITVT heb je altijd een partner om op terug te vallen. We bieden uitstekende ondersteuning om jouw vragen te beantwoorden en eventuele uitdagingen snel op te lossen, inclusief vragen met betrekking tot Dynamics 365 en Power BI.

Licentie categorieën

Microsoft biedt verschillende licentiecategorieën aan om aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven en organisaties te voldoen.
Hier zijn enkele van de belangrijkste licentiecategorieën die Microsoft aanbiedt.

Microsoft 365: Dit uitgebreide pakket omvat een geïntegreerde suite van productiviteitstools, gecombineerd met geavanceerde beveiligings- en mobiliteitsoplossingen. Het omvat Office 365 voor toegang tot applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams, samen met Windows 10 voor besturingssystemen en Enterprise Mobility + Security (EMS) voor verbeterde beveiliging en beheer van mobiele apparaten.

Office 365: Dit pakket richt zich voornamelijk op productiviteitstools en cloudservices, waaronder bekende toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met Teams kun je eenvoudig samenwerken en communiceren met jouw collega’s, terwijl OneDrive jouw bestanden veilig opslaat in de cloud.

Windows 10: Als het besturingssysteem voor pc’s, laptops, tablets en andere apparaten, biedt Windows 10 verschillende edities, zoals Pro en Enterprise, om aan te sluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Dynamics 365: Deze oplossing is gericht op specifieke bedrijfsprocessen, zoals Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP). Met Dynamics 365 kun je jouw verkoop, marketing en klantenservice stroomlijnen en jouw bedrijfsprocessen optimaliseren voor een efficiënter beheer.

Power Platform: Het Power Platform biedt verschillende tools die jouw medewerkers in staat stellen om aangepaste bedrijfs-apps te bouwen (Power Apps), gegevens te visualiseren en analyseren (Power BI) en werkstromen te automatiseren (Power Automate). Hierdoor kun je jouw bedrijfsprocessen verder verbeteren en slimmer werken.

Azure: Als het toonaangevende cloudplatform van Microsoft biedt Azure een uitgebreide reeks services voor het hosten, ontwikkelen en beheren van applicaties en infrastructuur in de cloud. Het biedt schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor jouw IT-omgeving.

Enterprise Mobility + Security (EMS): EMS omvat beveiligings- en mobiliteitsoplossingen, zoals apparaatbeheer, identiteitsbeheer en geavanceerde beveiligingsfuncties om jouw bedrijfsgegevens en -apparaten te beschermen.

Windows Server: Dit is het besturingssysteem voor servers, met verschillende edities en opties, afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie.

Op Licentiekosten besparen?

Vaak wordt te veel betaald omdat bedrijven onvoldoende inzicht hebben in hun licentiebehoeften en niet op de hoogte zijn van de
meest kosteneffectieve oplossingen. Sommige organisaties schaffen licenties aan die ze niet volledig benutten of die duplicatie van
functionaliteit veroorzaken. Daarnaast kunnen ze zich niet bewust zijn van kortingen, bundelaanbiedingen of volume-licenties die hen
geld kunnen besparen.

Om te voorkomen dat er te veel wordt betaald en om ervoor te zorgen dat de juiste licentiecombinaties worden gekozen, is het essentieel
om professioneel advies in te winnen van een betrouwbare Microsoft-partner met licentie-expertise, zoals de ITVT Group. Door
samen te werken met onze experts kunnen we samen de meest optimale licentiestrategieën bepalen, voldoen aan compliance-vereisten
en kostenbesparingen voor jou realiseren. Het zorgt ervoor dat de licenties perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie
en dat er geen onnodige uitgaven worden gedaan.

Laat ons samen vrijblijvend naar jouw licenties, gebruikers en IT-landschap kijken. We vertellen je graag hoe je kunt besparen en jouw
licentiestrategie kunt optimaliseren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Als je meer wilt weten over de verschillende Microsoft-licenties en welke het beste bij jouw bedrijf passen, staan onze experts klaar om
je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gepersonaliseerd advies en oplossingen op maat voor jouw organisatie.
Samen zorgen we ervoor dat je optimaal kunt profiteren van Microsoft-licenties, terwijl je je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten
en kostenbeheersing.