Previous slide
Next slide

Diensten

ITVT DataServices

Gerichte acquisitie dankzij zinvolle gegevens

Actuele gegevens en zinvolle kerncijfers van ondernemingen uit heel Duitsland (Andere landen in voorbeiding)
- dat is wat de ITVT DataService biedt.

Dankzij intelligente algoritmen en kunstmatige intelligentie worden verzamelde gegevens rechtstreeks gekoppeld aan uw eigen CRM, verrijkt en beschikbaar gemaakt voor query's.

ITVT Power BI/AI

Snellere en betere beslissingen die echt waarde toevoegen aan uw bedrijf!

Heeft u genoeg van het managen op basis van ‘Gevoel’ en wilt u managen middels een data gedreven aanpak om zo echt goed onderbouwde beslissingen te nemen?

BI en AI zijn verschillend, maar vullen elkaar aan. De 'intelligentie' in AI verwijst naar computerintelligentie, terwijl het in BI verwijst naar de intelligentere zakelijke besluitvorming die gegevensanalyse en visualisatie kunnen opleveren. BI kan bedrijven helpen om orde te scheppen in de enorme hoeveelheden data die ze verzamelen.

Elk bedrijf beschikt over enorme hoeveelheden gegevens. Kunstmatige intelligentie (AI), geïntegreerd als een BI-toepassing (Business Intelligence), helpt u verborgen inzichten uit uw gegevens te halen - met een snelheid en op een schaal die een mens niet kan evenaren

Data & Analytics: Uw data is het verborgen kapitaal van uw bedrijf!

Gebruik uw bedrijfsgegevens om uw bedrijfssucces te voeden en te stimuleren en krijg controle over uw gegevensassets met Power BI & AI. Zo verwerft u nieuwe inzichten voor betere, snellere en beter onderbouwde bedrijfsbeslissingen.

Met het Power BI & AI-portfolio begeleiden we onze klanten vanaf de eerste stappen in gegevensanalyse tot volledig geautomatiseerde AI-projecten. In workshops en met gerichte opleidingen analyseren wij samen met u de huidige situatie en identificeren wij het potentieel.

Samen ontwikkelen wij ideeën met een wow-effect en begeleiden u tijdens het realisatieproces en de gehele levenscyclus van uw analytische oplossing.

De kracht van Power BI Met Power BI Desktop maakt u gratis rijke interactieve rapporten. Maak verbinding met uw data en krijg toegang tot honderden ondersteunde databronnen, zowel on-premises als in de cloud, zoals Dynamics 365, Salesforce, Azure SQL DB, Excel en SharePoint. Met Power BI Desktop kun je grondige en bruikbare inzichten verkrijgen voor een breed scala aan scenario’s. Wilt u nog meer mogelijkheden om nog meer uit Power BI te halen, zoals Rapporten publiceren voor uitwisseling en samenwerking of geavanceerde AI en geautomatiseerde Machine Learning dan zijn Power BI Pro en Power BI Premium de volgende logische stappen.

Power BI en Excel Door gemakkelijk alle Excel-query’s, datamodellen en rapporten die je al gemaakt hebt in Excel over te brengen naar Power BI, kunt u zeer snel beginnen met het maken van prachtige, interactieve dashboards. Het grote voordeel hiervan is dat u niet een nieuwe applicatie of taal te hoeven leren. Het schedulen van het ophalen en vernieuwen van uw data is één muisklik van u verwijdert. Zonder extra handelingen ontvangt u direct de juiste data gepresenteerd op uw dashboard. U kunt kiezen voor handmatig of automatisch vernieuwen met elke gewenste frequentie. U kunt aan de slag gaan met selfservice-datavisualisatie of voeg advanced analytics toe aan uw modellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

PowerBI Dashboards en visualisaties Een Power BI Dashboard bestaat uit één overzichtelijke pagina, genaamd een ‘Canvas’. Het ‘Canvas’ is uitgerust met Visuals. Die ene pagina, het Canvas, op de juiste manier ingericht, met de juiste elementen verteld de eindgebruiker een verhaal. ITVT kan samen met u hier een kloppend verhaal van maken.

PowerBI voor uw organisatie: Heeft u genoeg van het sturen op ‘Gevoel’ en wilt u sturen op een data gedreven aanpak om zo echt goed onderbouwde beslissingen te nemen? Neem contact op met ITVT Netherlands voor een gedegen uitrol / implementatie van Power BI binnen uw organisatie. ITVT helpt u met facetten zoals rechten en toegang tot de juiste data, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzen met betrekking tot verzamelen van de data. Dus, welke data heb ik nodig, welke bronnen moet ik daarvoor aanspreken. Ook met het ontwerpen van op maat gesneden dashboards die de juiste inzichten verschaffen bieden wij u de juiste ondersteuning. Belangrijk hierbij is, welke dashboards heb ik nodig voor welke doelgroep binnen de organisatie. Onze aanpak is gedreven vanuit de informatievraag binnen uw organisatie. Laat ITVT u helpen de juiste beslissingen te maken op basis van de juiste data!

Intelligente Automatisering We onderscheiden drie componenten van intelligente automatisering. digital process automation (DPA), robotic process automation (RPA), en artificial intelligence (AI). Een korte uitleg van alle drie.

1. DPA (digital process automation) – hiermee kunnen workflows over diverse moderne clouddiensten heen worden geautomatiseerd die werknemers alledaagse taken uit handen nemen. De API gebaseerde aanpak laat je workflows automatiseren tussen applicaties en services, zoals het synchroniseren van bestanden, het ontvangen van de juiste meldingen, verzamelen van de juiste gegevens, en andere veel voorkomende taken.
2. RPA (robotic process automation) – Veel organisatie maken nog gebruik van gegevens die in on premise legacy systemen zijn opgeslagen. Deze gegevens zijn veel nodig en vaak essentieel voor bedrijfsprocessen. Vaak bieden deze applicaties geen mogelijkheid tot ondersteuning voor API gebaseerde automatisering. Door middel van het bouwen van robots kunnen gegevens uit die systemen worden onttrokken en worden doorgestuurd naar het juiste ontvangende systeem. Deze op de user interface gebaseerde aanpak laat menselijke handelingen opnemen en afspelen. Op deze manier veranderen manuele taken zoals het knippen en plakken van gegevens van systeem A naar systeem B in geautomatiseerde workflows.
3. AI (artificial intelligence) – Integreer op basis van een low code benadering AI – modellen in uw workflows. Maak gebruik van mogelijkheden zoals formulier verwerking, object detectie, voorspelling en tekstclassificatie. Met deze techniek kan ongestructureerde input toch worden geautomatiseerd. Het uitlezen van verschillende facturen met andere opmaak, deze gegevens ‘capturen’ en doorvoeren richting systemen is hier een simpel maar krachtig voorbeeld van.

Inteligentie Automatisering in uw organisatie: ITVT kijkt graag samen met u naar uw business. Bijvoorbeeld naar repetitieve processen die zich uitstekend lenen voor het laten uitvoeren door een robot. Welke systemen zijn nog in de lucht, niet gemakkelijk vervangbaar maar data wise wel essentieel voor uw bedrijfsvoering. We brengen uw processen in kaart en bepalen waar en hoe welke techniek ingezet kan worden. Maak het uw medewerkers gemakkelijker, zodat ze zich bezig kunnen houden met de klant i.p.v. met bv administratieve processen die nagenoeg altijd hetzelfde zijn. Dit komt de medewerkerstevredenheid ten goede en net zo belangrijk. Uw medewerker kan zich bezighouden met de core business, uw klanten!

Business Intelligence met Microsoft Power BI (Reports, Dashboards en KPI die echt werken!)
Geavanceerde analyse met Microsoft Azure
Gegevenswetenschap en AI
Voorspellende analyse: prognoses optimaliseren met machinaal leren
Explorative Analytics: Identificeer voorheen onbekende patronen in uw gegevens en ontdek onbenut potentieel voor verkoop, klanten of marketing
Cognitieve analyse: Deep learning-algoritmen vinden fouten in componenten, identificeren inkomende documenten en hun inhoud of geven prioriteit aan interacties met klanten.

ITVT Support

Duurzaam projectsucces en tevreden medewerkers

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen, zijn de juiste functies van onze ITVT Microsoft-producten van essentieel belang.

Ons supportteam helpt u graag met uitgebreide ondersteuningsdiensten en 24/7 beschikbaarheid. Zo profiteert u te allen tijde van een betrouwbaar systeem - ongeacht de omvang van uw bedrijf en systeem.

Een geslaagd project houdt niet op bij de uitvoering. Om onze klanten duurzaam projectsucces te bezorgen, staan wij ook na de volledige implementatie van Microsoft Dynamics365 aan uw zijde.

Onze ervaren support engineers helpen u met alle technische of applicatie gerelateerde vragen en problemen met betrekking tot Microsoft365. U beslist of u ons als permanente ondersteuningspartner aan uw zijde wilt of spontaan in noodgevallen.

Support is maatwerk
De tevredenheid van onze klanten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom bieden wij u standaard contracten en maatwerk. Als standaard biedt ITVT vier niveaus Service Level Agreements (SLA) namelijk Bronze, Silver, Gold en Platin. Indien nodig kunnen deze niveaus zelfs verder worden aangepast en omgezet in een maatwerk SLA die optimaal bij uw organisatie past. Meer als 80% van onze klanten, waaronder LANXESS, Mitsubishi, Thyssenkrupp, Dräger, E.ON, McKesson, hebben ook voor een SLA bij ITVT gekozen.

Met elke Service Level Agreement krijgt u:

• Ondersteuning volgens ITIL
• Afgesproken reactie- en oplossingstijden
• Ondersteuning tot 24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
• Toegang tot ons selfservice portaal
• Een telefoonnummer voor noodgevallen
• Uw persoonlijke supportmanager

In onze Service Level Agreements bieden wij U

 1. Oplossingen voor problemen en storingen: ITVT verhelpt problemen en storingen m.b.t. de werking van de software, indien nodig, ook door het beschikbaar stellen van workarounds zodat gebruikers in staat blijven, continue en met minimale of geen downtime, de software te blijven gebruiken;
 2. Adaptief onderhoud: ITVT blijft uw software door ontwikkelen met het oog op kwaliteit en de veranderende wereld om ons heen. Wij zorgen dat uw software voldoet aan gewijzigde eisen, wij elimineren bedreigingen en fouten, zodat uw gebruikers met de best mogelijke kwaliteit en efficiency kunnen werken. Kleinere functieverbetering worden meegenomen. We kunnen zelfs zover gaan dat wij ook uw documentatie bijhouden en al dit nodig mocht zijn in meerdere talen bijhouden.
 3. Gebruikersondersteuning: ITVT ondersteunt u en uw medewerkers en IT afdeling bij het dagelijkse gebruik en beheer van uw Microsoft softwareoplossing. Wij ondersteunen dus, indien nodig, het updateproces van bestaande omgevingen en is als adviseur beschikbaar voor allerhande thema’s.
 4. Andere diensten: Daarnaast biedt ITVT advies- en ondersteuningsdiensten voor Microsoft producten in de breedste zin van het woord (bijv. Licentie en licentiebeheer, Key user Support, training, kleine of grotere aanpassingen, migraties, interfaces, operationeel advies, etc.).
Versterk de acceptatie van uw M365/ Dynamics365 oplossing in het bedrijf door gebruik te maken van ITVT Support.
ITVT Support verbetert de groei en schaalbaarheid van de M365/Dynamics365 oplossing en haar processen.
Altijd op de hoogte via het ITVT Support Portal
Ontlast uw eigen IT door gebruik te maken van ITVT Support

Microsoft 365

Ontgrendel de toekomst van productiviteit met Microsoft 365!

Als Microsoft Solutions Partner brengen wij Microsoft 365 dichter bij je. Geniet van zeer veilige bedrijfssoftwaretoepassingen die nauw geïntegreerd zijn om samen te werken met je bestaande systemen - kies er één of meer, het is helemaal aan jou. .

Welkom bij de digitale revolutie die Microsoft 365 heet. De Microsoft suite van krachtige tools en innovatieve apps heeft de manier waarop bedrijven werken getransformeerd, en jij kunt daarvan profiteren. 

Waarom kiezen voor Microsoft 365? Omdat het meer is dan alleen software. Het is een venster naar de toekomst van efficiëntie, samenwerking en succes. Hier zijn een paar redenen waarom Microsoft 365 de keuze is voor bedrijven wereldwijd: 

 1. Productiviteit zonder grenzen: Werk waar je maar wilt, op elk apparaat. Toegang tot je bestanden, communicatie en projecten vanuit de palm van je hand.
 2. Samenwerken met gemak: Met Microsoft Teams en gedeelde documenten wordt samenwerken een fluitje van een cent, waar je team zich ook bevindt.
 3. Beveiliging op topniveau: Gegevens zijn de levensader van je bedrijf. Microsoft 365 beschermt ze met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en naleving van de hoogste normen. 
 4. Altijd up-to-date: Profiteer van de nieuwste software-updates zonder extra kosten, zodat je altijd beschikt over de meest geavanceerde tools. 
 5. Schaalbaarheid op maat: Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, Microsoft 365 past zich aan aan jouw behoeften, zodat je nooit betaalt voor meer dan je gebruikt. 

Bij Microsoft 365 draait alles om jouw succes. Wij implementeren de tools, zodat jij de visie kunt realiseren. Doe mee met miljoenen bedrijven die al de sprong hebben gewaagd naar een productievere toekomst. De tijd om te innoveren is nu.

Klaar om te beginnen? Neem contact met ons op en ontdek hoe Microsoft 365 jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Welkom in de toekomst. Welkom bij Microsoft 365. 

 

 • Toegang tot de nieuwste tools en apps: Microsoft 365 biedt altijd up-to-date toegang tot de nieuwste versies van vertrouwde Microsoft-applicaties zoals Word, Excel, en PowerPoint. 
 • Naadloze samenwerking: Met Microsoft Teams kunnen teams eenvoudig samenwerken, chatten en videobellen, waardoor de communicatie en samenwerking binnen het bedrijf verbeterd wordt. 
 • Flexibiliteit en mobiliteit: Je kunt werken vanaf vrijwel elke locatie en op vrijwel elk apparaat, omdat Microsoft 365 in de cloud is gehost. 
 • Beveiliging en compliance: Microsoft investeert zwaar in beveiligingsmaatregelen, zodat je gegevens en communicatie beschermd zijn. Het voldoet ook aan belangrijke compliancenormen. 
 • Gegevensopslag en -herstel: Automatische back-ups en gegevensherstel zorgen ervoor dat je gegevens veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een noodsituatie. 
 • Schaalbaarheid: Je kunt gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen, en betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, waardoor Microsoft 365 schaalbaar is voor bedrijven van elke omvang. 
 • Gecentraliseerd beheer: Met het beheerportaal kun je eenvoudig gebruikers, apparaten en beveiligingsinstellingen beheren vanuit één centrale locatie. 
 • Professionele e-mail: Microsoft 365 biedt professionele e-maildiensten met aangepaste domeinen, waardoor je een professionele uitstraling hebt in al je zakelijke communicatie. 

Microsoft-licenties

Ontgrendel het volledige potentieel van Microsoft

Duik in een wereld van efficiëntie, samenwerking en innovatie door je Microsoft licenties via ITVT group te kopen. Als gecertificeerd Microsoft Solutions Partner bieden we u exclusieve toegang tot de beste licentieopties en maatwerk licentieoplossingen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften.

Welkom bij de digitale revolutie die Microsoft 365 heet. De Microsoft suite van krachtige tools en innovatieve apps heeft de manier waarop bedrijven werken getransformeerd, en jij kunt daarvan profiteren. 

Waarom kiezen voor Microsoft 365? Omdat het meer is dan alleen software. Het is een venster naar de toekomst van efficiëntie, samenwerking en succes. Hier zijn een paar redenen waarom Microsoft 365 de keuze is voor bedrijven wereldwijd: 

 1. Productiviteit zonder grenzen: Werk waar je maar wilt, op elk apparaat. Toegang tot je bestanden, communicatie en projecten vanuit de palm van je hand.
 2. Samenwerken met gemak: Met Microsoft Teams en gedeelde documenten wordt samenwerken een fluitje van een cent, waar je team zich ook bevindt.
 3. Beveiliging op topniveau: Gegevens zijn de levensader van je bedrijf. Microsoft 365 beschermt ze met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en naleving van de hoogste normen. 
 4. Altijd up-to-date: Profiteer van de nieuwste software-updates zonder extra kosten, zodat je altijd beschikt over de meest geavanceerde tools. 
 5. Schaalbaarheid op maat: Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, Microsoft 365 past zich aan aan jouw behoeften, zodat je nooit betaalt voor meer dan je gebruikt. 

Bij Microsoft 365 draait alles om jouw succes. Wij implementeren de tools, zodat jij de visie kunt realiseren. Doe mee met miljoenen bedrijven die al de sprong hebben gewaagd naar een productievere toekomst. De tijd om te innoveren is nu.

Klaar om te beginnen? Neem contact met ons op en ontdek hoe Microsoft 365 jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Welkom in de toekomst. Welkom bij Microsoft 365. 

 

 • Toegang tot de nieuwste tools en apps: Microsoft 365 biedt altijd up-to-date toegang tot de nieuwste versies van vertrouwde Microsoft-applicaties zoals Word, Excel, en PowerPoint. 
 • Naadloze samenwerking: Met Microsoft Teams kunnen teams eenvoudig samenwerken, chatten en videobellen, waardoor de communicatie en samenwerking binnen het bedrijf verbeterd wordt. 
 • Flexibiliteit en mobiliteit: Je kunt werken vanaf vrijwel elke locatie en op vrijwel elk apparaat, omdat Microsoft 365 in de cloud is gehost. 
 • Beveiliging en compliance: Microsoft investeert zwaar in beveiligingsmaatregelen, zodat je gegevens en communicatie beschermd zijn. Het voldoet ook aan belangrijke compliancenormen. 
 • Gegevensopslag en -herstel: Automatische back-ups en gegevensherstel zorgen ervoor dat je gegevens veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een noodsituatie. 
 • Schaalbaarheid: Je kunt gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen, en betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, waardoor Microsoft 365 schaalbaar is voor bedrijven van elke omvang. 
 • Gecentraliseerd beheer: Met het beheerportaal kun je eenvoudig gebruikers, apparaten en beveiligingsinstellingen beheren vanuit één centrale locatie. 
 • Professionele e-mail: Microsoft 365 biedt professionele e-maildiensten met aangepaste domeinen, waardoor je een professionele uitstraling hebt in al je zakelijke communicatie. 

Compliance en beveiligingsadvies

Uw Veilige Toekomst begint met ITVT:

In de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag begrijpen we dat algehele beveiliging, AVG-naleving, algemene regelgeving en cybersecurity van cruciaal belang zijn. Als een gerespecteerde Microsoft Solutions Partner, biedt ITVT geavanceerde oplossingen om uw organisatie te beschermen en te zorgen dat deze voldoet aan de strengste normen, inclusief de Europese NIS2-regelgeving.

Uw Veilige Toekomst begint met ITVT:  

In de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag begrijpen we dat algehele beveiliging, AVG-naleving, algemene regelgeving en cybersecurity van cruciaal belang zijn. Als een gerespecteerde Microsoft Solutions Partner, biedt ITVT geavanceerde oplossingen om uw organisatie te beschermen en te zorgen dat deze voldoet aan de strengste normen, inclusief de Europese NIS2-regelgeving. 

Waarom ITVT voor Beveiliging, AVG, Compliance, en Cybersecurity? 

 1. Microsoft Excellence: Ons deskundige team, gecertificeerd door Microsoft, beschikt over diepgaande expertise in Microsoft-producten en -diensten, zoals Azure Security, Microsoft 365 Security, en Azure Information Protection. 
 2. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke vereisten van uw organisatie. 
 3. AVG-Naleving: We begeleiden u bij het naleven van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), wat cruciaal is om de privacy van persoonsgegevens te waarborgen. 
 4. Naleving NIS2: Onze expertise omvat ook naleving van de Europese NIS2-regelgeving, gericht op de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen binnen de Europese Unie. 
 5. Cybersecurity: In een tijd waarin digitale bedreigingen steeds geavanceerder worden, is cybersecurity van toenemend belang. ITVT biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen om uw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen en gegevensinbreuken. 
 6. ISO 27001-Certificering: ITVT is ISO 27001-gecertificeerd, wat aantoont dat we strenge beveiligingspraktijken volgen. Dit heeft niet alleen betrekking op beveiliging, maar kan ook vanuit verzekeringsperspectief relevant zijn. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dat bedrijven en haar partners strikte beveiligingsnormen naleven om in aanmerking te komen voor dekking 

Kies ITVT als uw betrouwbare partner om uw bedrijf te beschermen, te voldoen aan de voorschriften, en om te profiteren van mogelijke verzekeringsvoordelen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe we uw organisatie kunnen versterken. Samen bouwen we aan een veilige, wettelijke, en verzekerde toekomst in een steeds digitaler wordende wereld 

 • Geavanceerde Expertise: Ons team van Microsoft-gecertificeerde experts biedt diepgaande kennis van beveiliging, AVG-naleving en cybersecurity, waardoor uw organisatie profiteert van state-of-the-art technologie en ondersteuning. 
 • Maatwerk Oplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom passen we onze oplossingen aan uw specifieke behoeften aan, zodat u nooit genoegen hoeft te nemen met one-size-fits-all oplossingen. 
 • Naleving van AVG: Voorkom boetes en bescherm persoonsgegevens door te voldoen aan de strenge AVG-eisen met begeleiding door ons team. 
 • NIS2-Naleving: Wij zorgen dat uw organisatie voldoet aan de Europese NIS2-regelgeving voor beveiliging van netwerk- en informatiesystemen binnen de EU. 
 • Geavanceerde Cybersecurity: Bescherm uw organisatie tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen en gegevensinbreuken met onze geavanceerde oplossingen. 
 • Maatwerk voor Elk Bedrijf: Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, ongeacht uw organisatiegrootte, of u nu een startup, een middelgroot bedrijf of een grote onderneming bent. 
 • Verzekeringseis: Investeer in beveiliging en compliance om te voldoen aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen en gunstige verzekeringsvoorwaarden en dekking te verkrijgen. 
 • Hoge Beschikbaarheid: Wij streven naar maximale beschikbaarheid om downtime te minimaliseren en uw bedrijf soepel te laten draaien. 
 • Gegevensarchivering: Met onze gegevensarchiveringsoplossingen kunt u uw gegevens veilig opslaan en gemakkelijk terugvinden wanneer dat nodig is. 
 • Gemoedsrust: Met ITVT als uw betrouwbare partner kunt u met vertrouwen opereren, wetende dat uw organisatie goed beveiligd is, voldoet aan wettelijke vereisten en beschikt over op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. 

Beheerde IT-services en hosting

Ontketen de Kracht van Cloud-gebaseerde IT-services bij ITVT

Bij ITVT benutten we de kracht van Microsoft 365 en Azure om u hoogwaardige, cloud-gebaseerde IT-oplossingen te bieden. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen, met naadloze werking en maximale efficiëntie als standaard.

Vontdek de Voordelen van Cloud 

Onze cloud-operatiediensten, gebaseerd op Microsoft 365 en Microsoft Azure, vormen de ruggengraat van ons aanbod. Deze platforms bieden een veilige, schaalbare en efficiënte oplossing voor al uw data-opslagbehoeften. Met onze cloud-operatiediensten heeft u moeiteloos toegang tot uw gegevens, waar u zich ook bevindt. 

Maar we gaan verder dan dat. Naast cloudservices beheren we ook netwerkactiviteiten, waardoor uw bedrijf altijd veilig en betrouwbaar verbonden is. Ons team van experts houdt uw netwerk voortdurend in de gaten, identificeert potentiële problemen nog voordat ze zich manifesteren, en lost ze snel op om downtime tot een minimum te beperken.

Beheerde IT-services voor Compleet Gemak 

Onze uitgebreide beheerde IT-services omvatten de installatie, configuratie en het onderhoud van computer- en telefoniehardware en -software. We zorgen ervoor dat uw communicatielijnen altijd open en efficiënt zijn, zodat uw bedrijf naadloos kan blijven draaien, ongeacht de locatie. Met best practice processen voor het digitaliseren van documenten en facturen ondersteunen we efficiënt werken, of u nu ter plaatse bent of op afstand werkt. 

Bij ITVT zijn we meer dan alleen een dienstverlener. We zijn uw partner in succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze cloud-gebaseerde IT-services uw bedrijf kunnen helpen floreren. Samen bouwen we aan een succesvolle en efficiënte toekomst. 

 • Veilige Gegevensopslag: Met Microsoft 365 en Azure kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn opgeslagen in de cloud, met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en redundante back-ups. 
 • Flexibele Toegang: Met cloud-gebaseerde IT-services heeft u overal en altijd toegang tot uw gegevens, wat de mobiliteit van uw team verbetert en thuiswerken mogelijk maakt. 
 • Schaalbaarheid: Uw IT-infrastructuur kan eenvoudig worden aangepast aan de groei van uw bedrijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het toevoegen van fysieke apparatuur. 
 • Proactieve Monitoring: Ons team bewaakt uw netwerk en systemen continu, waardoor potentiële problemen snel kunnen worden geïdentificeerd en opgelost, nog voordat ze van invloed zijn op uw bedrijf. 
 • Kostenbesparingen: Cloudservices elimineren de noodzaak voor dure fysieke servers en onderhoud, waardoor uw IT-kosten beheersbaar blijven. 
 • Digitale Transformatie: We ondersteunen uw bedrijf bij het digitaliseren van documenten en facturen, waardoor u efficiënter kunt werken en de overstap naar papierloze processen kunt maken. 
 • Best-in-Class Software: Als Microsoft Solutions Partner krijgt u toegang tot de nieuwste software en tools, waardoor uw bedrijf altijd gebruikmaakt van cutting-edge technologie. 
 • Partnerschap in Succes: ITVT is meer dan alleen een dienstverlener; we zijn uw toegewijde partner in succes. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en oplossingen op maat te ontwikkelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen