De voormalige NATO Bunker Erwin draagt een boeiend verleden met zich mee, ooit een centrum van strategisch belang tijdens historische gebeurtenissen. Vandaag de dag is het getransformeerd tot onze innovatiehub, waar geesten van over de hele wereld samenkomen om de toekomst van technologie vorm te geven.

Collega’s van dichtbij en verre oorden, afkomstig uit Manilla, PH, Zwitserland, India en alle uithoeken van Duitsland, kwamen afgelopen week samen. De geest van samenwerking en diversiteit zinderde door het evenement, waardoor een levendig platform ontstond om ideeën en perspectieven te delen.

Het thema van deze dagen draaide om de samensmelting van Kunstmatige Intelligentie (AI) met de toonaangevende producten van Microsoft, zoals Dynamics, Azure en Power Platform. We bespraken hoe AI de werkplek transformeert en hoe de “Co-Pilot” functionaliteit in producten zoals Stadtwerk365, Chemical365, Pharma365 en onze Industry Solution de productiviteit van onze klanten naar nieuwe hoogten zal tillen.

Demonstraties en ervaringen gedeeld door collega’s die deze technologieën reeds intensief hebben getest, waren werkelijk indrukwekkend. Het bijwonen van live demo’s van op AI gebaseerde oplossingen en het horen over hun transformerende impact op de dagelijkse werkzaamheden, motiveerde iedereen om de toekomst met open armen te omarmen.

De Strategy Days boden ons onschatbare inzichten en hebben veel nieuwe ideeën gegenereerd over hoe AI en onze ITVT producten de productiviteit kunnen verhogen, besluitvorming kunnen verbeteren en ons bedrijf naar nieuwe horizonten kunnen stuwen. De gedeelde visie om deze technologie veilig in te kunnen zetten voor positieve verandering verstevigde onze toewijding om ongeëvenaarde oplossingen aan onze klanten te leveren. We willen alle aanwezigen bedanken, wier passie en toewijding het succes van de ITVT group blijven stimuleren in dit dynamische tijdperk. Samen beginnen we aan een reis vol onbegrensde mogelijkheden en beloven we de toekomst van de industrieën wereldwijd vorm te geven.

#ITVT #StrategyDays2024 #AI #Innovatie #DataCenter #CoPilot #MicrosoftDynamics #Azure #PowerPlatform #Productiviteit #KlaarVoorDeToekomst